Csapatunk

Ismerd meg kollégáinkat!

Olyan független magyar irodát építünk, ahol a munkatársak jól érzik magukat. Olyan közösséget építünk, ahol a tapasztaltabb valóban segít fejlődni a fiatalabb kollégának. Olyan munkakultúrát teremtünk, ahol a szolidaritás és a teljesítmény megfér egymás mellett, ahol egy sokszínű csapatban egymás kölcsönös tisztelete mellett, harmonikusan és hatékonyan lehet dolgozni.
Dr. Varga M. Péter
Iroda alapító
Dr. Varga M. Péter
Iroda alapító
Végzettség, szakmai tapasztalat
Péter az esetek kétharmadában demokratikus vezető. Magabiztos megjelenésének és szilárd jogi érveinek köszönhetően mindig nyugalommal árasztja el környezetét. Munka közben általában az orrhegyének utolsó porcikájára letolt olvasószemüvege mögül szemléli a világot. Ilyenkor - a kollégák nagy megkönnyebbülésére - képes a legbonyolultabb esetekben is fénnyel megvilágítani a megoldáshoz vezető utat. Szemei előtt semmi sem maradhat rejtve, az ellenérdekű fél mögöttes szándékától a gépelési hibákig bármit képes kiszúrni. Az évek során felhalmozott tapasztalatait főként a munkajog, a szövetkezeti jog és az adatvédelem területén kamatoztatja, de egy zöldbabfőzelék elkészítése vagy egy világkörüli utazás megszervezése sem okoz számára nehézséget.
Dr. Fábián Zsolt
Dr. Fábián Zsolt
Együttműködő partner
Végzettség, szakmai tapasztalat
Zsolt egy univerzalista, akiben a fiatalos lendület a bölcs rutinnal ötvöződik. Önéletrajzából is látszik, hogy ha háromszögről beszélünk, akkor Ő az átfogó. Minden ügyet mélységében kezel, megoldási protokolljait a hosszú távú gondolkodás jellemzi. Szakterületein a labda akkor is hozzá pattan, ha eredetileg nem neki passzolták. Személyiségéből hiányzik bármely manír, edukatív hozzáállású, a tanulásban, a fejlesztésben hisz. Zsolt a munka után sem parkol be a mélygarázsba, nála a gőz kiengedésének a helyszíne a dojo, a mászóterem, vagy éppen a lőtér. Gyűjti a film-plakátokat, könyvtára 28 különböző nyelven tartalmaz jogi szakkönyveket.
Dr. Kovács Zsófi
Dr. Kovács Zsófi
Együttműködő partner
Végzettség, szakmai tapasztalat
Zsófi elképesztő teherbírású, bár munkájának tökélyre fejlesztett menedzselése miatt általában észre sem vesszük, hogy elfoglalt. Azt mondják mindent nem lehet, de Zsófi ezt minden nap megcáfolja. Bármilyen témában bármikor áll rendelkezésünkre és ijesztő precizitással válaszolja meg legösszetettebb kérdéseinket is. A hangját ugyan még soha nem emelte fel előttünk, mégis mindig az övé a legstabilabb álláspont a teremben. Legyen szó komplex jogi kérdésekről vagy társasozásról a csapatépítőn, Zsófin nem lehet fogást találni.
Tóth Réka
Marketing, üzletfejlesztés
Végzettség, szakmai tapasztalat
Réka sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban annál, hogy bár közgazdászként diplomázott, másoddiplomaként a pszichológiát nézte ki magának, ugyanakkor nekünk a marketingben és üzletfejlesztésben nélkülözhetetlen segítségünk. Évtizedes, multiknál és ügynökségeknél szerzett kommunikációs és marketing vezetői tapasztalatának hála, úgy navigál a digitális marketing és kommunikációs kampányok útvesztőiben, hogy nekünk elég csak nézni is ahhoz, hogy elszédüljünk. Ha pedig ettől mégsem szédülnénk el eléggé, keressük nyomát valamelyik futóversenyen, kerékpár-, vagy El Camino útvonalon.
Sárvári Endre
Műszaki tanácsadás
Végzettség, szakmai tapasztalat
Endre nagypálya. Gyermekei és diplomái számának szorzata megegyezik a Korán prófétáinak számával.
Irodánk gazdasági-műszaki tanácsadója az építőipar, a munkavédelem, a környezetvédelem és a hulladékgazdálkodás területén, illetve bármely „kitalálós-számolós” projektmenedzsment területen komfortosan mozog. Azt mondják, a polihisztorok kora lejárt, de erre Endre nap mint nap rácáfol. Kísérletező, kezdeményező ember, egyfajta homo ludens, aki, ha kiszabadul a természetbe, eggyé is válik azzal.
Boldizsár István
IT tanácsadás
Végzettség, szakmai tapasztalat
Boldi az informatika Winston Wolfja.
Mindig tele van feladatokkal, de ha segítségre szorulsz, azonnal Rád koncentrál, és megoldja a problémád. Számára a szoftverek falak nélküli átjáróházak.
Diszkréciójában feltétlenül bízhatsz, az adathálózatokon úgy suhan át, hogy kilépéskor törli a saját agyát. Erre szükség is van, hiszen Irodánk visszaélés-bejelentő rendszereinek is ő a felelőse.
Boldi beskatulyázhatatlan, az irodaszékek gerinctámaszának beállításától kezdve a HR stratégiák alkotásáig sok mindenben lehet rá számítani. Ha a Google-be beütöd, hogy „általános világbajnok”, őt fogja kidobni.
Lighthouse Legal - Dr. Varga M. Péter Ügyvédi Iroda
 
+36 30 382 9220
iroda@lighthouselegal.hu
Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Varga M. Péter Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.
© 2024 Dr. Varga M. Péter Ügyvédi Iroda